loader image

Wat heb jij geregeld voor je huisdier?

Wat heb jij geregeld voor je huisdier?

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar ooit zal het moment aanbreken dat je afscheid moet nemen van je trouwe huisgenootje. Het liefst drukken we deze gedachten zo ver mogelijk weg, maar toch is het wel goed om er even bij stil te staan.

Vaak komt een overlijden toch nog vrij onverwacht en dan heb je wel iets anders aan je hoofd. Dierencrematorium XuuX heeft daarom “spaarpotje” opgericht. Dit geeft huisdier eigenaren de gelegenheid om nu alvast te sparen voor een afscheid dat er ooit gaat komen.

Wanneer een afscheid komt is natuurlijk niet (altijd) te voorspellen. We hopen dat we allemaal in goede gezondheid nog lang en gelukkig leven, maar helaas is dat niet voor iedereen weg gelegd.

Wat zijn dan de kosten waarmee je te maken krijgt? Vaak naast de dierenartskosten, wil jij je huisdier toch ook een laatste waardige reis geven?

Door deel te nemen aan spaarpotje zorg je er in ieder geval voor dat je huisdier gecremeerd wordt na zijn overlijden. Dit betreft een collectieve crematie inclusief de vervoerskosten tegen de nu geldende prijzen.

Wil je toch een andere crematie, dan kun je tegen een kleine meerprijs je huisdier individueel laten cremeren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een urntje of een pootafdruk, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Wat spaar je dan?
Dat bepaal jij zelf. Het enige wat wij vragen is iedere 3 maanden in ieder geval een bedrag(je). De hoogte mag je zelf bepalen. Wij houden alles bij in een registratiesysteem en op het moment dat je onze hulp nodig hebt, zijn wij er om jullie te ondersteunen.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@xuux.nl en zet in het onderwerp spaarpotje.

 

Mocht u er inmiddels van overtuigd zijn dat u wilt deelnemen, dan mag u het registratieformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.