loader image

Bijzondere fotos

Deze foto's zijn gemaakt van een laatste rustplaats of een bijzonder urntje met een betekenis

Dit is de laatste rustplaats van Hunter. Dolblij was hij altijd als hij mee mocht naar zijn geliefde Hongarije. Wat mooi is het dan ook dat hij hier voor altijd mag blijven. Rust zacht Hunter!

Een prachtig beeld speciaal zo gemaakt dat het gebruikt kan worden als urntje voor Queeny. Rust zacht kleine meid!

Victor, jij blijft voor altijd in onze herinnering. Wat een bijzondere oude baas was je toch en wat wordt je gemist. Rust zacht jongen!

Lieve Max, op een afschuwelijke manier kwam jij aan je einde maar op een zeer liefdevolle wijze blijf jij voor altijd in de herinnering door dit prachtige sieraad. Dag lieverd, slaap zacht!

Lieve Adonis, ontroostbaar is het juiste woord dat past bij jouw afscheid, maar voor altijd een plekje in het hart. Dag Adonis, slaap lekker lieveling!

 

Kruimeltje, een zeer bijzonder hondje die een enorm liefdevol leven heeft gekend. Het verlies van Kruimel is een enorme klap geweest. Voor altijd blijf jij bij jouw vrouwtje, want ze draagt dit prachtige hartje, gevuld met een beetje as van jou, altijd.
Dag lieve mooie bijzonder Kruimeltje, rust zacht!

De liefde die je baasjes voelen voor jouw Ates is erg groot. Het naderende afscheid was moeilijk en ook nu wordt voor jouw nog bijna dagelijks gezorgd bij je graf op de natuurbegraafplaats te Eibergen. Wat een mooi plekje heb je gekregen, precies zoals je verdient. Rust zacht Ates!

Lieve kleine mooie Tripple, jouw laatste rustplaats heb je gekregen op het strand van Vlissingen. Dit was de plek waar jij ongelofelijk gek op was. Rennen en vliegen over het strand en geen golf was te hoog voor jouw. Nu kun je naar hartelust spelen en achter de vogels aanrennen. Rust zacht!

Mooie lieve bijzondere Mila, alles hebben je baasjes voor je over gehad, maar helaas mocht het niet zo zijn. Je hebt een prachtige laatste rustplaats gekregen, heel dicht bij je baasje, zo ben je altijd een beetje bij haar. Rust zacht meisje!