loader image

Hoe nu verder?

Nadert het afscheid?

Voor meer informatie over mogelijkhden van afscheid nemen, mag je ons altijd bellen of mailen. Heb je gelijk hulp nodig neem dan contact op met Dierenuitvaartcentrum XuuX op telefoonnummer 074-8800100 of vraag of uw dierenarts contact met ons opneemt. 

In overleg halen wij je huisdier dan bij de dierenarts of thuis op, of je komt je diertje zelf bij ons brengen. 

Het is zo moeilijk om na jarenlange onvoorwaardelijke liefde je diertje te moeten loslaten. Toch is er nog best veel mogelijk als je dat wenst. Zo kun je altijd afscheid komen nemen en krijgt je daar uiteraard rustig de tijd voor. Ook bespreken we dan wat je wensen zijn en wat het beste past bij jullie situatie. 

 

Wist u dat…

Er een testament is voor je huisdier. Je kunt dan de wensen die je voor je huisdier hebt invullen op een papier en dit bewaren bij je eigen polis. Soms bent je zelf niet (meer) in staat om je wensen kenbaar te maken of ben je zo overmand door verdriet dat helder denken niet mogelijk is, dan staan je wensen in ieder geval beschreven. Wenst je hier gebruik van te maken dan staat het formulier bovenaan de pagina waar u het kunt downloaden https://xuux.nl/wat-heb-jij-geregeld-voor-je-huisdier/

Aan dit document zijn geen kosten verbonden en wordt jouw als liefhebbende huisdierbezitter als service aangeboden.