loader image

Mijn boys

Jesse en Michael

Deze 2 mooie mannen hebben het leven van Anja zo enorm verrijkt. Ieder op hun eigen wijze. Helaas heeft zij in hele korte tijd afscheid van allebei moeten nemen. Dit heeft zoveel impact in haar leven gehad dat dit bijna niet onder woorden te brengen is.  Door deze ingrijpende fase in haar leven is ze geinspireerd om een prachtig lied te schrijven om haar gevoelens voor haar lievelingen te uiten. Dit mooie, ontroerende lied heeft ze vervolgens opgenomen en aan Dierencrematorium XuuX geschonken. Ze wil dit graag delen met mensen die ook hier troost uit kunnen halen. Een huisdier is niet zomaar een ding. Het is een leven wezen, waar je jouw leven mee deelt, die je altijd accepteert en je lief heeft, onder alle omstandigheden.

Anja heeft ervoor gekozen om Jesse en Michael na hun crematie, voor altijd bij zich te houden in haar eigen tuin. Een prachtige plek waar ze veel tijd doorbrengt.

Ter nagedachtenis aan haar 2 boys, heeft zij een prachtige veldkei beschilderd met hun namen. Zo zijn ze altijd dichtbij, niet alleen in haar hart maar ook in haar omgeving!

Rust zacht lieve Jesse en Michael, wat hebben jullie toch een fantastisch l ven gehad en zelf na jullie overlijden worden jullie zo geëerd! Jullie zijn een voorbeeld voor velen!