loader image

Praktische informatie

Welk formaat urn heb ik nodig voor mijn huisdier?

Dit zijn gemiddelde inhoudsmaten, het is ook mede afhankelijk hoe de as is verwerkt (fijn/grof)

 
Gewicht van uw dier Formaat van de urn
tot 1 kg 0.15 liter
tot 8 kg 0.50 liter
tot 12 kg 0.80 liter
tot 20 kg 1.00 liter
tot 40 kg 1.50 liter
meer dan 40 kg 2.00 literOnze website is met veel zorg samengesteld. Heeft u vragen dan horen wij dat graag van u via info@doodgewonewinkel.nl Indien u een klant bent via ons dierencrematorium XuuX hoeft u uw bestelling hier niet te plaatsen, maar mag u deze doorgeven via info@xuux.nl of bespreken met uw dierenuitvaartleider. De kleuren van de urnen kunnen iets afwijken van de kleur die u ziet in onze webshop. Dit heeft te maken met de licht inval van de foto’s en de instellingen van het beeldscherm.

Vulhandleiding

Mocht u een artikel bestellen, zoals een urn of een assieraad, dan kunt u deze zelf vullen. Mocht u liever niet zelf de urn of het sierraad willen vullen, dan kunnen wij dit kostenloos voor u doen. U kunt dan altijd langs komen in ons atelier. U kunt ook een kleine hoeveelheid as (verzekerd) naar ons opsturen, waarmee we dan het door u uitgekozen artikel vullen. Mocht er nog as overblijven, dan sturen wij deze samen met het artikel retour. Handige tip: Bij het vullen van een urn of as sieraad gebruiken wij altijd een wit A4 papiertje die wij er onder leggen. Stel dat er onverhoopt toch een klein beetje as naast valt, dan is dit duidelijk te zien en kunt u dit makkelijk weer bij de andere as voegen.
U kunt Doodgewone Winkel natuurlijk ook zien als inspiratiebron. Het biedt u de mogelijkheid om ideeën en indrukken op te doen, zodat u zich kunt oriënteren en / of voorbereiden.